INFO

Hud:

Letsip Norway AS selger Letsip Face Fitness på Letsip-facefitness.no

Med mer enn 20 års arbeidserfaring som logoped fra rehabilitering/habilitering har Gründer Bjarte Høydal utviklet treningsverktøy for slagpasienter og andre med lammelser i ansiktet.

Trening har vist seg å ha god effekt på huden. Musklene i ansiktet er lik annen tverrstripete muskulatur i kroppen, og ved å sammenligne ulike treningsteknikker fra styrketrening og tradisjonell fysioterapi har dette ført til ulike produkt for trening i ansiktet. I et forprosjekt i samarbeid med SINTEF Ålesund, har det blitt påvist at musklene i ansiktet kan trenes. Letsip Face Fitness metoden gir bedre muskelkontroll, bevegelighet og utholdenhet.  I samarbeid med Oslo Hudpleieklinikk ble det satt i gang testgruppe og målinger med VISIA 3D Hudanalyse som etter få uker viste det oppsiktsvekkende resultater med treningsmetoden. 

Bjarte Høydal, gründer og logoped – Å trene ansiktet i seks minutter daglig med Letsip Face Fitness, kan i løpet av få uker redusere rynker og gi huden et naturlig løft med mer spenst og glød på en naturlig måte, sier sykehus logoped og Letsip-gründer Høydal. 

 

Forskningsprosjekt med Sintef (2019) viser indikasjon på at trening gir:

● bedre muskelkontroll
● bedre bevegelighet
● bedre utholdenhet

 

Letsip S-serie finnes i fem ulike størrelser. Produktene trener munnlukke, stimulerer kinn og all muskulatur som er festet til leppemuskulaturen (m. orbicularis oris). 

Letsip V-serien har seks varianter. De brukes som stimuleringspenn ved Orofacialis regulerings terapi, og kan brukes med lettere trykk enn de andre produktene. Tungens muskulatur blir stimulert ved at den trekker tungen inn og bak i munnen. Den sterke soniske vibrasjonen går dypt inn i muskulaturen, og gir økt aktivitet dersom det foretas raske skifter i de soniske impulsene. 

Alle produktene er godkjent av NAV og CE sertifisert og har vært tilbudt denne målgruppen siden 2016.  

 

Faktaboks:

Letsip Norway AS

Org nr: 925609951 

Hovedkontor: Langelandsvegen 51, 6010 Ålesund

Daglig leder: Monica Berstad Mæland

www.letsip.no

post@letsip.no

Telefon +47 480 09 500